Slutlig beställning

2 oktober 2014 0 av Tomas

Vi har äntligen kommit till den milstolpe vi har väntat på – slutlig beställning. Det känns både läskigt och underbart på en och samma gång.

Det är mycket papper som måste gås igenom och allt måste ju stämma. Vid vår genomgång igår kväll så upptäckte vi att vi fått en annan köksfläkt. Det är ingen skillnad prestandamässigt mellan dem, men den som vi trodde vi skulle få är snyggare. Sedan hade det missats med OSB:n. Så det måste även bli fixad.

Totalt två frågor/felaktigheter är inte särskilt dåligt ändå.

Thermex Decora 786

När vi nu pratat med vår säljare Susan visade sig att den fläkt vi trodde vi skulle få var tillval. När vi funderat så bestämde vi ändå för att ta den som stod specificerad – Thermex Decora 786. OSB:n blir levererad av entreprenören. Skönt att få alla frågetecken uträtade.

Preliminärt har vi fått reda på att leverans av huset blir vecka 14-15, men vi kan be om tidigare så därför ska vi försöka be om vecka 12. Det skulle bli en perfekt födelsedagspresent för både Emma och Fritjof.

Nu bär det av att hämta Fritjof på dagis och sedan möta upp Emma för att skriva på alla papper och lämna in dem till Eksjöhus.

Nu händer det grejer!