Och till sist badkar beställt

24 juli 2015 0 av Tomas

Nu är inköpslistan så gott som komplett när det gäller inköpen inför slutbesiktningen om drygt 40 dagar. Det som återstår är ett medicinskåp, men det har vi inte bestämt 100% vad vi ska ha. Vi har en hum om vilken sorts modell vi vill ha, men inte bestämt än var vi ska köpa den. Så det är det absolut sista som behöver inhandlas innan slutbesiktningen.

Hafa Aqua 140 C

Nu har vi i alla fall beställt vårt efterlängtade bubbelbadkar. Valet föll på Hafas Aqua 140 C med Upgrade-paketet. Då vi fick reda på att vi var tvungna att beställa badkaret med relativt kort varsel, så var vi tvungna att kompromissa lite med utrustning för att få badkaret levererat relativt snabbt. Fast vi får ändå ett badkar med 6 jetmunstycken, pulsfunktion, ryggmassage och fotmassage, så vi är rätt nöjda åndå.

I går när jag var förbi huset på lunchen, höll en kille (som för övrigt också hette Tomas) från plattsättningsfirman att sätta upp “våtrumsväven”, dvs den väv som stoppar vattnet från att tränga in i gipsskivorna och han skulle eventuellt även hinna med golvet igår. Så det går i alla fall framåt. Tyvärr verkar snickarna blivit osynliga igen, men förhoppningsvis kommer de tillbaka snart. Fast de har ju ändå hunnit gipsa sovrummen, så målaren har en möjlighet att börja om han skulle komma nästa vecka.

Ska försöka komma iväg till huset på lunchen på måndag för att se vad som händer.