Huset har fått mössa…

20 april 2015 0 av Tomas

… eller åtminstone har takpannorna kommit på plats. Detta hände i och för sig redan för någon vecka sedan, men tyvärr har det inte riktigt funnits tid att åka och och titta. Framförallt inte dagtid så man har haft möjlighet att titta inne i huset. Detta rådde jag dock bot på idag, när jag åkte iväg på lunchen för att kolla in hur det går.

Snickarna var där så jag passade på att gå igenom vissa saker som t ex en miss som blev innan vi gjöt grunden. Då vi flyttat ut garderoben mitt på hallgolvet och vill ha el i det och det faktum att det missats i ritningarna till markentreprenörerna, så råkade den rörkanalen hamna mitt i dörröppningen in till arbetsrummet/sovrummet. En sådan miss som kan bli om man är för snabb i vändningarna. Vi har därför nu två alternativ – antingen flytta dörröppningen eller fräsa ner röret och flytta där det kommer upp. Just nu lutar det åt att vi nog flyttar dörren. Vi har dock lite tid på oss att bestämma oss slutgiltigt.

Sedan fick jag reda på att det troligtvis blir möte med elektrikern om ca 4 veckor.

Nästa vecka blir det möte med Beijer för kakelval sedan måste vi skicka iväg vår färgval invändigt och utvändigt till Sävedalens Färg och Tapeter. Lite val återstod ändå att göra.

I fotogalleriet har jag lagt till bilder från dagens besök.