Händelserik dag

27 maj 2015 0 av Tomas

Idag på lunchen åkte jag upp till huset dels för att prata med Lelle vår elektriker om ett högtalaruttag från Schneider Electric som jag fastnade lite för som jag ville kolla om han kunde få tag i. Detta skulle inte vara några problem. Förhoppningen var även att rörmokaren skulle vara där, men det var han icke.

Däremot så blev jag glatt överraskad när jag fick se en lastbil från Eksjöhus som stod och lossade utanför vårt hus – det var andra leveransen. Trevligt att se att det börjar dyka upp mer material, så snickarna kan börja komma igång igen.

Efter jobbet så åkte jag till Beijer, då Charlotte äntligen fått in dekorstenen som vi väntat på att få se. Tyvärr hade en av mina tidigare arbetsgivare lyckats knäcka plattan, men det gick fortfarande att få ihop den så man kunde få sig en bild hur den skulle se ut. I och med detta så är vi så gott som redo att göra vårt definitiva kakelval.

CC Höganäs Arc Antracit
Bricmate Limestone Grey
Bricmate J Sticks Limestone Light Grey
CC Höganäs Nordic Nero

Avslutningsvis var vi förbi Bauhaus och kollade in deras utbud av barnfondtapeter, men tyvärr hade de inte så mycket. Det får bli att söka efter något passande på nätet till barnens rum.