Extra trädgårdskran och stundande elmöte

11 maj 2015 0 av Tomas

Häromdagen så pratade vi med en vän till familjen som frågade hur det gick med vårt husbygge. Han berättade om någon som byggt ett hus för 4 miljoner, men missat att trädgårdskranen hamnat på framsidan av huset och inte baksidan som också är behändigt vilket resulterat i en massa extra slang för att täcka behovet. Vi tänkte först att så kan knappast skulle vara fallet med vårt hus, men när vi tittade på VVS-ritningen så upptäckte vi ju att så även var fallet för oss. Som tur är så var det dock inte för sent för oss, så idag pratade vi med Rörfixaren som nu kommer se till så vi får en trädgårdskran både på fram- och baksidan av huset. Ibland måste man ha tur. Så ett hett tips om man bygger nytt – kolla trädgårdskranens/kranarnas placering.

Annars väntar vi fortfarande på besked från Beijer på vad vårt kakel kommer kosta och sedan få se prover på dekorstenen. Sedan har vi även varit i kontakt med Hasse Yngves Elservice och elmöte stundar i början av nästa vecka. Känns verkligen att allt går som smort.

Nästa vecka börjar även barnen sitt nya dagis i närheten av huset, så då kommer vi få se mer dagligen hur huset växer fram till vårt blivande drömhem.