Disney World, Orlando - Dag 1: Magic Kingdom 1

Disney World, Orlando – Dag 1: Magic Kingdom

22 april 2019 0 av Tomas
Disney World, Orlando - Dag 1: Magic Kingdom 2
Orlando International Premium Outlets

Innan vi åkte till Disney World tog vi en sväng först till Orlando International Premium Outlets vilket vi läst oss till hade bland annat en Disney-butik där man kunde köpa kläder och prylar till rabatterade priser. Då vi lovat Matilda en princessklänning så tänkte vi att det var perfekt att åka dit först, men tyvärr var butiken en besvikelse. Utbudet var inte så stort som vi hade trott/hoppats på. Barnen fick dock var sin autografbok och vi gick runt i lite affärer. Efter att ha strosat runt ett tag åkte vi sedan till “The Happiest Place On Earth” – Disney World. Och vårt hotell Port Orleans Resort – French Quarter.

Incheckning gick smidigt och med våra Magic Bands behövdes varken rumsnycklar eller kreditkort de nästkommande dagarna vilket var väldigt smidigt. På banden var även våra matkuponger (Disney Dining Plan) lagrade så det var bara visa fram banden på restaurangerna och likaså inträdesbiljetterna till parkerna.

Disney World, Orlando - Dag 1: Magic Kingdom 5

Vår första kväll var tanken att vi skulle äta middag på Chef Mickey’s och träffa Musse, Mimmi, Kalle, Långben och Pluto, men eftersom barna såg poolen på hotellet ville de hellre ta sig ett dopp än att äta mat. Efter doppet fick det bli en snabb middag på serveringen på hotellet för att sedan åka till Magic Kingdom för att träffa några prinsessor.

Första kvällen avslutade vi med att titta på fyrverkerierna bakom slottet.

Disney World, Orlando - Dag 1: Magic Kingdom 11